Ροή ειδήσεων - Ενημερωθείτε για όσα συμβαίνουν στην Σχολή μας

Το Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και η Σχολή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σας εύχονται καλές γιορτές και το 2019 να είναι γεμάτο επιτυχίες...

Η 6η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 8-9 Δεκεμβρίου 2018. Λόγω εργασιών στο γήπεδο του ΠΟΑ μεταφέρονται τα παιχνίδια για τους 2005, 2006-2007 και 2008 στις εγκαταστάσεις μας στο γήπεδο του ΕΓΟΗ.

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 θα γίνει η φωτογράφιση για τα αναμνηστικά. Φοράμε τις ερυθρόλευκες φανέλες. Ώρες προσέλευσης:

Όπως μας ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή, οι προγραμματισμένοι αγώνες του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣΗ, αναβάλλονται λόγω καιρού...

Το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου 2018 ξεκινάει το 8ο παιδικό Πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΠΣΗ. Το αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής για τις ομάδες μας έχει ως εξείς:

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις μας θα διεξαχθούν φιλικές αναμετρήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής, της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αξέχαστο τριήμερο για τα παιδιά της Σχολής μας. Δείτε φωτογραφίες στα προφίλ μας στο Facebook...

Την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, να συνομιλήσουν και να πάρουν αυτόγραφα θα έχουν τα παιδιά της ακαδημίας μας αύριο το πρωί στις 10:00 στο ξενοδοχείο GALAXY. Ώρα προσέλευσης: 9:45 με τις ερυθρόλευκες εμφανίσεις.

Το πρωί του Σαββάτου 20/10/2018 θα διεξαχθούν τα ακόλουθα εκπαιδευτικά παιχνίδια ανάμεσα στις Σχολές του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου. Τα παιχνίδια θα παρακολουθήσουν ο κ. Βασίλης Νάνος και ο κ. Πέδρο Καραβέλα από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.